INTRAplan

[rev_slider_vc alias=”intraplan”]

INTRAplan

Programsko rješenje za medijske postaje

 

INTRAplan je kompletno programsko rješenje za medijske postaje koje će se brinuti o Vašim medijskim zapisima, njihovom uređenju, pozicioniranju unutar medijskog programa, izvođenju, statistici izvođenja, fakturiranju te naplati izvedenih medijskih zapisa.

INTRAplan koordinira, klasificira, uređuje i vodi raspored i cjenovni sustav propagandnih, zabavnih te ostalih promo i internih sadržaja koji se emitiraju u eteru medijske postaje.

INTRAplan se lako implementira u rad svih medijskih postaja te na sebe preuzima svu brigu oko vođenja Vaših medijskih zapisa.

INTRAplan sadrži sve opcije potrebne za vođenje, uplaniravanje i uređivanje rasporeda emitiranja propagandnih i ostalih medijskih poruka na Vašoj postaji, te je u potpunosti prilagođen da se brine o naplati i fakturiranju istih.

INTRAplan je u potpunosti brine o naplati i fakturiranju svih emitiranih ili dogovorenih medijskih zapisa. Fakturiranje i izrada računa izvodi se direktno iz INTRAplan programa sa odabranim opcijama naplate, rabata, popusta te dogovorenih olakšica plaćanja.

INTRAplan obrađuje svaki medijski zapis, klasificira ga i veže sve potrebne atribute uz njega. Faktura, kreiranje i ispis računa za pojedini ili grupu medijskih zapisa vrše se direktno iz INTRAplana.

Zašto INTRAplan?

program za medijske postaje

  • INTRAplan automatizira i ubrzava procese uparivanja, uređivanja i slaganja liste izvođenja medijskih zapisa koji se emitiraju u eter.
  • INTRAplan shodno izvedenim medijskim zapisima na zahtjev korisnika vrši izradu faktura, kreiranje računa i ispis istih
  • Detaljna statistika i pregled uplaniranih medijskih zapisa po kategorijama, vrstama i podvrstama

program za medijske postaje

program za medijske postaje

  • Mogućnost povezivanja raznih rabata, popusta i dogovorenih olakšica plaćanja kod izrade faktura i računa za emitirane medijske zapise

Komentari su zatvoreni