INTRAwork

[rev_slider_vc alias=”intrawork”]

INTRAwork

Programsko rješenje za vođenje satnice poslovanja

 

INTRAwork je programsko rješenje za vođenje satnice poslovanja i evidentiranje vaših radnih sati. Izrazita preglednost i jednostavnost u korištenju omogućuje Vam da u samo par klikova mišem dobijete potpuni uvid u satnicu i vrstu posla koji se obavlja. Dodatne funkcije omogućavaju bilo kakvu vrstu editiranja unesenih zapisa, filtriranje željenih podataka te detaljan ispis preko pisača.

Specijalizirana namjena INTRAwork-a je evidencija, vođenje i kategorizacija radnih sati. INTRAwork radnu satnicu dodjeljuje zadanim klijentima, njihovim projektima te vrsti izvršene usluge. Iz programa se vrši ispis upisane satnice u više formata koji mogu poslužiti kao orijentir za daljnje fakturiranje.

Pretraga podataka unutar upisane satnice dodatno je olakšana pomoću pretraživanja na temelju zadane riječi. Filtriranje i sortiranje upisanih podataka unutar satnice dodatne su mogućnosti INTRAwork-a. Pomoću njih lako i jednostavno se pronalaze i izdvajaju unosi u bilo kojem zapisu unutar programa.

INTRAwork je osmišljen za korištenje i na više korisnika odjednom. Svaki korisnik je zaveden pod  vlastitom ID oznakom te unosi satnicu za vlastite projekte, klijente i usluge.  Podešavanje korisnika i korisničkih postavki u INTRAworku je jednostavno i lako.

 

Značajke INTRAwork-a:

program za vođenje satnice rada

  • Detaljna organizacija satnice, pregled po klijentima, projektima, tipu usluge…
  • Filtriranje, sortiranje i pretraga po uslugama, satnici, projektima, klijentima, korisniku…

program za vođenje satnice rada

program za vođenje satnice rada

  • INTRAwork je osmišljen za korištenje i na više korisnika odjednom. Svaki korisnik je zaveden pod  vlastitom ID oznakom te unosi satnicu za vlastite projekte, klijente i usluge. 

Komentari su zatvoreni