Izrada web stranica

Izrada web stranica

 

Mnogi stručnjaci na polju ekonomije i marketinga smatraju kako su web stranice danas postale jedan od najboljih i daleko najefikasnijih načina prezentacije tvrtke te da je zbog svoje dostupnosti 24 sata na dan, 7 dana u tjednu izrada web stranica izrazito mudar i lukavi marketinški potez.

INTRABILIS u svojoj ponudi usluga nudi izradu i razvoj web stranica, te preko partnerskih firmi i njihov hosting. Izrađujemo web stranice za privatnu i poslovnu namjenu, dok u suradnji s našim partnerima pružamo i mogućnost razvoja kompleksnijih web stranica i sadržaja za veće poslovne korisnike.

Intrabilis Vam nudi izradu visokokvalitetnih, modernih i iznad svega originalnih web stranica po Vašoj želji i potrebi. Naš profesionalni tim programera dizajnira stranice prema aktualnim grafičkim web standardima, koje su atraktivne i marketinški orijentirane. Svojim znanjem i višegodišnjim iskustvom učinit ćemo da Vaša stranica bude u potpunosti prilagođena modernim preglednicima na svim platformama te da se u što kraćem vremenskom roku nađe visokopozicionirana na velikim svjetskim tražilicama (Google). Kako Vaša stranica ne bi bila trošak nego veoma dobra investicija, Intrabilis Vam nudi i mogućnost kreiranja i vođenja AdWords kampanja koje usmjeravaju Vašu web stranicu točno određenim interesnim skupinama te tako maksimiziraju njen utjecaj.

Također Vam nudimo i jednostavnu i brzu registraciju domene (.hr, .com, .eu, .net) kao i samu provjeru njezine dostupnosti i valjanosti.

Uz sve navedeno Intrabilis Vam nudi mogućnost otvaranja bloga ili Vašeg „dućana“  (webshopa) na internetu.

 

izrada web stranica

Komentari su zatvoreni