O Nama

INTRABILIS u sebi objedinjuje godine iskustva u izradi te radu s inovativnim i visoko prilagodljivim programskim rješenjima za vođenje poslovanja poduzeća i obrta, INTRAbiz, kao i programskim rješenjima šire primjene prilagođenih potpunoj implementaciji pojedinom korisniku ili poduzeću. Naši programi su u potpunosti prilagođeni Vašim potrebama u poslovanju te su podložni dodatnom podešavanju prema Vašim poslovnim zahtjevima.

Područja našeg djelovanja su:

  • izrada programske podrške od same specifikacije do završnog testiranja, provjera kvalitete i obuka korisnika
  • izrada internet i multimedijalnih sadržaja: ideja, design, postavljanja na server, održavanje i nadogradnja, e-commerce B2C i B2B rješenja, online trgovine
  • projektiranje i održavanje informatičkih sustava, nabava opreme poznatih proizvođača po uvjetima i cijenama veleprodaje

Cilj nam je izraditi programsku podršku koja će smanjiti operativne troškove te povećati efikasnost poslovanja i konkurentnost na tržištu. Nudimo kvalitetne profesionalne usluge po konkurentnim cijenama.

Slobodni smo vam ponuditi i širok spektar informatičkih usluga, kao što su: dizajn i izrada web stranica, internet dućana i “e-Bussiness” sistema, a također i izradu programskih rješenja “po mjeri klijenta”, informatički konzalting, održavanje sistema, umrežavanje, dizajn baza podataka i “project management”.

Nudimo Vam nabavu software-a i hardware-a ovisno o Vašim potrebama i željama Vrlo povoljno Vam nudimo raznoliku informatičku opremu poznatih proizvođača, od specijaliziranih poslužitelja, radnih stanica do mrežnih sustava i ostale opreme.

Našim desetogodišnjim iskustvom, stečenim na hrvatskome i svjetskome tržištu, možemo Vam ponuditi rješenja za jednostavnije i efikasnije korištenje informatičke tehnologije. Ukoliko želite jednostavnije i efikasnije koristiti informatičku tehnologiju, obratite nam se s povjerenjem.

 

računalno programiranje

Komentari su zatvoreni